Konaklı Mah. Sahil Sok. No:3-T Alanya / Türkiye +90 242 565 13 71

Ramazan ve Kurban Bayramlarının vazgeçilmez mekanı QuattroFamily Bayram Sokağında siz değerli misafirlerimize eski bayramları yaşatmayı hedefliyoruz ...
Çikolata büfemiz, pamuk şekerlerimiz, geleneksel dondurma şovlar, elma şekeri, simit, lokma, şerbet, patlamış mısır standlarımız da sizlere geleneksel tadlarımızı ikram ediyoruz.
Çocuklarımız ve sizler için ayrıca bayram bandomuz, palyaçomuz, tahta bacaklı gösteri ekibimiz, balon katlama ustamız ve animasyon personellerimizin çocuk aktiviteleri ile unutulmaz bir bayram vaat ediyoruz .


Faaliyetler

Pastane şeflerimiz tarafından 2 hafta da bir Çarşamba günleri sizler için özel olarak hazırladığımız Çikolata büfemiz de farklı çikolata çeşitlerini, macaron çeşitlerini, lokum ve geleneksel Türk tatlılarımızdan Cezerye çeşitlerimizi bulabilirsiniz.
Detay
2 Hafta da bir Çarşamba akşamları saat 19:00 da Sushi büfemize davetlisiniz... Ustalarımız tarafından hazırlanan farklı lezzetlerdeki Sushi çeşitlerimizi kaçırmayınız ...
Detay
Muhteşem bir organizasyon ve zengin bir büfe eşliğinde kendinizi özel hissedeceğiniz Gala Gecelerimiz her sezon olduğu gibi bu sezonda 2 hafta da bir Cuma günleri sizlerle olacak. 
Detay
Her Salı akşamı zengin Türk Mutfağının seçkin lezzetlerini sizlerle buluşturuyoruz.
Detay
2 haftada bir düzenlenen çocuk festivalimiz ile birbirinden eğlenceli oyunları, lezzetli atıştırmalıkları, sihirbaz ve balon gösterilerini minik misafirlerimizle buluşturuyoruz... 
Detay
2 Hafta da bir Cuma günleri Meksika Mutfağının en seçkin lezzetlerini Meksikalı Müzisyenler ve Showlar eşliğinde sizlerle buluşturuyoruz. Akşam yemeği öncesi karşılama ve müzisyenler eşliğinde Mariachi canlı gösterisi sonrasında sahnemiz de  Meksikalı dansçılarımızın unutulmaz gösterisini seyredebilirsiniz.
Detay
Her hafta Perşembe günleri sizleri birbirinden farklı ev yapımı hamburger sunumlarımızı, görsel şölen ve şovlar ile çeşitlendirdiğimiz Hamburger Festivalimize bekliyoruz. 
Detay